Oldal: Kezdőlap / Bemutató / Oldal: 8 érdekes 3D-s játék Androidra - Android Hungary

8 érdekes 3D-s játék Androidra

2009. december 10. | Szólj hozzá! | Kategória: Bemutató

Összegyűjtöttünk néhány érdekesnek vélt 3D-s játékot, melyek elérhetők Android OS alapú készülékeken. Amennyiben szereted a 3D-s játékok világát, akkor érdemes kipróbálni a lenti alkalmazásokat, melyek kiváló elfoglaltságot nyújtanak az üres percekre. Igazán izgalmas és vicces játékok a fizetős és nem fizetős alkalmazások kategóriájából.

3D Nine Hole Golf

Egy nagyszerű 3D-s mobil golfjáték valósághű szimulációval. Az OmniG Software játékában hat különféle 3D-s karaktert választhatsz, egyedi terepekkel és időjárási jellemzőkkel.

3d nine hole golf

CowPotato 3D

A Froogloid interaktív játéka, ahol az a cél, hogy minél több tehenet kilőjjünk. Azonban arra vigyázzunk, hogy a tehenek vissza is támadhatnak. Animált figurák, Tatercam technológia, ami követi a lövedék útját, központi rangsorolási rendszer valamint 3 nehézségi szint található ebben az inkább mókásnak vélt 3D-s játékban.

 

Light Racer 3D

A Battery Powered Games izgalmas akciójétéka, ahol egy arénában versenyzünk. Több nehézségi szint és kameraszög, egyedi játékmód, valósidejű versenyzés legfeljebb 3 helyi hálózatban lévő személlyel, és még sok egyéb beállítási lehetőség, amit a Light Racer 3D kínál nekünk.

Mystique. Chapter 1: Foetus

Egyszercsak egy sötét szobában ébredsz. Úgy tűnik, hogy egy elhagyatott fürdőszoba, ami teljesen üres, csak vérfoltok és ujjlenyomatok a falon. Vajon mi történik itt? Egy igazi Twilight Zone jellegű játék azoknak, akik szeretik az rémisztő helyzeteket. Horrorisztikus felület, grafikai elemek és egyedi hangok, amik még jobban fokozzák az izgalmat. A kulcs a meneküléshez a fejedben van. A Bendroid nagyszerű 3D-s játékának első része, ami a fizetős alkalmazások között található.

Mystique. Chapter 2: The Child

A Bendroid fejlesztőcég által készített Mystique escape-room jellegű 3D-s játéksorozatának következő része zombikkal, kísértettekkel. Használd a fejed a titkok megfejtéséhez és a kijutáshoz. A fent említett Foetushoz hasonlóan ez is a fizetős alkalmazások közé tartozik.

3D Snow Rally Canada

Csatold be a biztonsági övet, indítsd be a motort, tedd a lábad a gázra és startolj a Snow Rally versenyén. Egy újabb OmniG Software 3D-s játék egyedi funkciókkal, változatos környezettel és pályákkal.

3d snow rally canada

Speed Forge 3D

Egy lengyel fejlesztő, Rat Square által készített 3D-s játék, ami a zord vörös bolygón, a Marson játszódik valamikor 2142-ben, 60 évvel a kolonizáció után. Sötét sikátorokban szervezett illegális versenyeken a lakók egyetlen szórakozási lehetőségként nehézjárművekkel versenyeznek. A játéknak létezik demo és fizetős változata, ami a SlideMe oldalon elérhető.

3D Super-G Stunt

Egy újabb OmniG Software által fejlesztett repülős játék, ahol lélegzetelállító műrepülő versenyeken vehetünk részt. A játék több nehézségi szinttel, számos manőverezési lehetőséggel, több élethű környezettel és kameraállással használható. Igazán izgalmas játék a légimutatványok kedvelői részére.

3d super-g stunt

Amennyiben van olyan 3D-s játék, amit szívesen ajánlanál mésoknak is, akkor írd meg nekünk és bővítjük vele a fenti listát.

Címkék: ,

Hozzászólás írása

Amennyiben szeretnéd, hogy a saját avatárképed megjelenjen a hozzászólásod mellett, regisztrálj a gravatar.com oldalon, majd látogass vissza!