Oldal: Kezdőlap / Kiegészítő / Oldal: 5 nélkülözhetetlen kiegészítő alkalmazás Androidra - Android Hungary

5 nélkülözhetetlen kiegészítő alkalmazás Androidra

2010. január 19. | 55 hozzászólás | Kategória: Kiegészítő

Miután megkaptuk első Android telefonunkat, nincs más teendőnk, mint belépni a Google azonosítónkkal, majd szinkronizálni adatainkat valamint letölteni a legnépszerűbb alkalmazásokat. Annak ellenére, hogy az Android egy kiváló rendszer, azért vannak olyan funckiók, melyek sok felhasználó számára hiányozhatnak a készülék használata közben. Csüggedni nem érdemes, hiszen ezek könnyedén pótolhatók néhány kiegészítő alkalmazás letöltésével, melyek a következők.

Missed Call

A nem fogadott hívások alapesetben csak úgy tekinthetők meg, ha ténylegesen is megnézzük a készülék kijelzőjén. A Missed Call alkalmazás használatával viszont különféle színű LED figyelmeztető fények, hangjelzések és vibrálás állítható be az egyes eseményekhez, például a nem fogadott hívásokhoz, beérkező üzenetekhez, naptár eseményekhez és még sok máshoz, így azonnal értesülünk azok bekövetkeztéről. Amennyiben egyedi LED fényjelzéseket szeretnénk az SMS értesítéseknél, akkor a Messaging menü beállításai alatt az alapértelmezett Notifications részt mindenképp inaktívvá kell tennünk.

missed callmissed call

QR kód

qrcode missed call

Rings Extended

Egyszerű alkalmazás a csengőhangok kezelésére. Nemcsak közvetlenül a csengőhangok közé feltöltött elemek közül válogathatunk, hanem az SD kártyán tárolt mp3 zenéket is beállíthatunk csengőhangként. Ugyan az alkalmazás ingyenesen letölthető a Marketről, azonban az ikonját ne keressük az alkalmazások között. Letöltés és telepítés után menjünk a Settings menübe, majd a Sound and Display rész alatt válasszuk a Phone Ringtone opciót, ahol a legördülő listában megjelenik az alapértelmezett Android rendszer mellett a Rings Extended számos egyéb csengődallam választási lehetőséggel.

rings extendedrings extended

QR kód

qrcode rings extended

ToDo Lite

A ToDo Lite egy remek feladatkezelő alkalmazás, amely kiválóan használható Android készülékeken. Nemcsak egyszerű feladatrögzítésekre alkalmas, hanem listák készítésének segítségével csoportokba is szedhetjük feladatainkat. Ezenfelül Google Calendarral történő szinkronizáció végrehajtására is alkalmas.

to doto do

QR kód

qrcode todo lite

Toggle Settings

Manapság már nélkülözhetetlen, hogy bizonyos funkciókat ne több és esetleg bonyolult lépésen keresztül érjük el telefonunkon, hanem egy kattintással változtatni tudjunk a beállításokon. Erre az egyik legmegfelelőbb alkalmazás a Toggle Settings, melynek segítségével azonnal hozzáférünk a legkülönfélébb Android beállításokhoz a 3G-től kezdve a telefon fényerejének kezeléséig.

toggle settingstoggle settings

QR kód

toggle settings qrcode

Kaloer Clock

A Kaloer Clock egy nagyszerű éjszakai óra alkalmazás Android telefonra, amely nemcsak az aktuális idő megjelenítésére alkalmas, hanem ébresztőóraként is funkcionál. Jelenleg hat fajta egyedi színben és számos egyéb beállítási lehetőséggel használható. Nemcsak a klasszikus óra funkciók találhatók meg benne, hanem a Text-to-Speech alkalmazás külön letöltésével még hangosan ki is mondathatjuk az aktuális időt. Természetesen mindezt idegen nyelven.

kaloer clock

QR kód

kaloer clock qrcode

Címkék:
Hozzászólások követése

55 hozzászólás ehhez: “5 nélkülözhetetlen kiegészítő alkalmazás Androidra”

 1. crow hozzászólása:

  Értékeld!  0Thumb upThumb down

  Szerintem jó lett volna odaírni, hogy mely programok fizetősek, mert pl. Missed Call-t sem találom Market-en.

 2. androidos hozzászólása:

  Nem fizetős egyik sem. Milyen Android OS-t használsz? Ugyanis előfordulhat, hogy némelyik Donut 1.6 alatt nem érhető el.

 3. crow hozzászólása:

  Értékeld!  0Thumb upThumb down

  Akkor elnézést.
  1.5

 4. androidos hozzászólása:

  Most igazából olyan alkalmazásokat próbáltunk összegyűjteni, melyek jól kiegészítik és további hasznos funkciókkal látják el a meglévő Android OS-t. IM kliensekről itt van egy részletesebb írás:

  http://androidhungary.com/2009/11/legnepszerubb-5-all-in-one-im-kliens-androidra/

 5. Vakond hozzászólása:

  Értékeld!  0Thumb upThumb down

  A Kaloer Clock-ban ha jól emlékszem, az autostart funkció nem működik. Sem töltés alatt, sem máskor. Vagy hogyan lehet beaplikálni a rendszerbe, hogy ne nekem kelljen elindítanom? Mehetne mint egy “képernyővédő”?

 6. axxon hozzászólása:

  Értékeld!  0Thumb upThumb down

  a Missed Call-t én se találom, ( hero gyári 1,5)

 7. Vakond hozzászólása:

  Értékeld!  0Thumb upThumb down

  axxon, második hozzászólás ez volt:
  “Nem fizetős egyik sem. Milyen Android OS-t használsz? Ugyanis előfordulhat, hogy némelyik Donut 1.6 alatt nem érhető el.”

 8. galahad hozzászólása:

  Értékeld!  0Thumb upThumb down

  Hi, 1.5-ös androidra a készítő srác twitteréről le lehet szedni a 0.8.8-as verziót, én is azt használom Pulse-hoz

 9. galahad hozzászólása:

  Értékeld!  0Thumb upThumb down

  mármint a missed call-t

 10. spica hozzászólása:

  Értékeld!  0Thumb upThumb down

  Sziasztok megtudnátok mondani hogy hogyan lehet sd kártyáról alkalmazást telepíteni? Vagy hogy hova kell menteni hogy megtalálja az alkalmazás kereső?

 11. spica hozzászólása:

  Értékeld!  0Thumb upThumb down

  egyébként galaxy spica-m van

 12. androidos hozzászólása:

  @spica

  Csatlakoztatod a telefonod a számítógéphez úgy, hogy a fizikailag is megcsinálod az “USB mountot”, így önálló meghajtóként fogod látni az SD kártyát. A telepíteni kívánt alkalmazást másold át az SD kártya gyökérkönyvtárába közvetlenül a számítógépedről. Van néhány alkalmazás, melyek segítségével a külső alkalmazásokat könnyedén lehet telepíteni. Én az Apps Installert használom, ami ingyenesen letölthető a Marketről. Fontos, hogy az Application settings-ben az Unknown sources rész be legyen pipálva. Ha mindezzel megvagy, válaszd le a telefont a számítógépről, majd lépj be az Apps Intallerbe és látni fogod az SD kártyára másolt, még nem telepített alkalmazásokat, amiket utána innen könnyedén installálhatsz. Telepítés után, ha ‘újramountolod’ a készüléket, akkor kitörölheted a korábban átmásolt telepítőfájlt az SD kártyádról.

 13. biim hozzászólása:

  Értékeld!  0Thumb upThumb down

  Kaloer Clock
  “….még hangosan ki is mondathatjuk az aktuális időt. Természetesen mindezt idegen nyelven.”
  NEEEEM, csak be kell állitani Magyarra és már mondja is Magyarul.
  Viszont nekem nem a “Text-to-Speech ” alkalmazás van letöltve, hanem a “Text-to-Speech  Extended. Nem tudom, h számit-e valamit, de az enyém Magyarul beszél. Ezt Én még SMS-re töltöttem le, mert azt is felmondja, igaz egy kicsit furán, de mondja… :O)
  Viszont ez az alkalmazás ez nagyon klassz, csoroghat a nyáluk az almásoknak :O)
  Tökéletesen testre lehet szabni, szuper! :O)

 14. biim hozzászólása:

  Értékeld!  0Thumb upThumb down

  Lenne két kérdésem, tette már fel valaki a telcsijére a Kaloer Clock alkalmazást?
  Megadott időben bekapcsolt az óra?
  Kiváncsi vagyok, h csak nálam felejtette el….vagy még valamit nem állitottam beeee ?

 15. androidos hozzászólása:

  Mármint az ébresztőóra részére érted, hogy bekapcsolt-e a beállított időben?

 16. biim hozzászólása:

  Értékeld!  0Thumb upThumb down

  …az ébresztés az rendben van. Maga az óra megjelenitése . Beállitottam, h 22:00 be és reggel 06:00 ki kapcsolja az órát….végül is ami a lényege az egésznek. Minden pipa a helyén és még is megviccelt.
  Azért kérdeztem, h feltette valaki ezt az alkalmazást, neki müködött?

 17. biim hozzászólása:

  Értékeld!  0Thumb upThumb down

  Érdekes egy alkalmazás az a Kaloer Clock .
  Nagy a valószinüsége annak, h nem azzal van a baj, h 1.5, 1.6, vagy esetleg root vagy nem root. Itt pl. Ennél az alkalmazásnál biztos, h nem számit az, h 1.5 vagy 1.6!
  Mindent tökéletesen lehet állitani szineket mikor kapcsoljon be, mikor kapcsoljon ki az éjjeli óra, kiírja a napokat, aksi töltötség , stb….
  Alapjába  véve a progtram rossz! Sajnos ezt kell mondani rá!
  Abszolút nem azt teszi amit beállitasz vagy amiról ez az alkalmazás szól.
  Az időt nem tudod állitani, h mikor kapcsoljon be és ki benne van, de megpróbálod elállitani és megnézed, h mikorra állitottad és újból csak a 06:00- 22:00 ig engedi.
  De ami a furi, h ebben az időben még véletlenül sem jelenik meg az a bizonyos éjszakai óra, viszont nekem reggel 6:30 kor jelez az ébresztés és akkor viszont megjelenik. Pedig értelem szerüen vannak a beállitásban leírva, h 6-22 ig kell megjelennie. Összefoglalva ezt az alkalmazást: szép, jópofa(lenne), látványos(lenne), de nem ér egy lepke fingnyit sem! És itt most nem a telefon a hibás!
  Egy jólsikerült hasznavehetetlen alkalmazás! :O)

 18. petertel hozzászólása:

  Értékeld!  0Thumb upThumb down

  Segítenétek hogyan kell be állítani ezt az sms- beolvasós dolgot? Sajna nem tudok angolul.
  Az aksit nagyon meríti a program?

 19. biim hozzászólása:

  Értékeld!  0Thumb upThumb down

  partner!
  http://androidportal.hu/2009-12-31/beszelo-sms
  nem kell sok angol tudás hozzá…..

 20. petertel hozzászólása:

  Értékeld!  0Thumb upThumb down

  Partner köszönöm.
  Kaloer clock sajnos nálam sem kapcsol be és ki.  És reggelre le meritette a full aksit.
  Igazából nem is értem mire jó így.

 21. biim hozzászólása:

  Értékeld!  0Thumb upThumb down

  petertel!
  Bocsi, az elöbb rendesen elírtam a nevedet, BOCS!
  Naaaa, viszont azt az egy lehetőséget be ill. ki tudod kapcsolni, h ne látszodjon folyamatosan, sőt ott még írja is, h ha ezt nem pippantod be, akkor tovább tart az aksid…valami ilyesmit. De értelme ennek a proginak nem sik, pedig nem lenne rossz, ha jól müködne. Nekem már volt olyan, h napközben is megjelent az éjjeli óra…. Remélem az alkotója hamar rájön, h elcseszte és bütyköl egy újat

 22. Mimi hozzászólása:

  Értékeld!  0Thumb upThumb down

  Hi, nekem a htc magic  van meg és szeretném kérdezni ennek a rendszernek nincs olyan funkcioja hogy piszkozatot tudjak irni mint egy normális telefonnál?? Ja és letöltöttem az ASTRO programot de nem értem hogy tudom használni és öszintén hogy ténylegesen mire is jo??

 23. Szab hozzászólása:

  Értékeld!  0Thumb upThumb down

  Üdv
   
  Lenne egy számomra fontos kérdés: (Lehet hülyeség.) Ha T-mobilnál megveszem a telefont, és nem akaork netre előfizetni, akkor ugye nem tok felmenni erre a marketre?
  És ha nem, akkor ha wifin keresztül csatlakozok egy hálózathoz, akkor díjmentesen netezhetek? És ezt a szolgáltató (T-Mobile) nem fogja számkolni?
   
  Tudom, hogy gagyi kérdés, de nekem fontos, és előre is köszi a választ!!!
   
  Üdv:  Szab

 24. Szab hozzászólása:

  Értékeld!  0Thumb upThumb down

  Még nincs meg az android-om (Pulse), de max szerdára meglesz. De akkro Wifire gond nélokül tok majd csatlakozni, és majd netezni? Persze jó beállításokkal.
   
  Üdv:  Szab

 25. Zsebe József hozzászólása:

  Értékeld!  0Thumb upThumb down

  Tisztelt Samsung Galaxy Spica tulajdonosok.
   
  El kell mondanom azt a tényt, hogy nem olvastam el az összes véleményt a készülékről. Ígérem, ezt később megteszem.
   
  A saját véleményemet azonban megosztom veletek. Ezek a következők.
   
  A készüléket 2009. december 17 ?én vásároltam a Pannon egyik fióküzletének a viszonteladójánál. Nos, az értékesítést végző fiatalember megpróbált mindent elmondani, rendkívül korrekt módon. A következő elmondottak alapján vásároltam meg a készüléket:
  – ingyenes navigáció (Európa térképpel)
  – stabil, megbízható érintős képernyő
  – sokoldalú naptár és kezelő programok
  – stb. stb. stb.
   
  Nos, hazaérve a Samsung Galaxy Spica készüléket ?FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNY, és a Quick Start Guide IGO My wayTM 2009 for Android leírás alapján megpróbáltam használhatóvá tenni. A következmény katasztrófa. Közel 56 ezer forintos számla, amelyből GPRS forgalom 28 ezer forint. Mindezek ellenére a készülék navigációja nem működött, nem volt használható naptárfunkció.
  Mindeze problémát, a Pannon viszonteladó fiókjának szervizes kollégája 2010. február első hetében a Samsung programozója segítségével, több mint másfélórás küzdelem után megoldotta.
  – Most már működik a GPS, igaz nem az ígért Európa térképpel, csak Magyarországéval. Természetesen az összes térkép megvásárlását felajánlja a készülék, horror áron.
  – Van működő naptár, használható Wifi, Bluetooth,
  Azt azonban meg kell jegyeznem, hogy a Pannon Internetet le kellett tiltanom 2010. január 20 ? án, mert szinte minden funkció használatához a Pannon internet kapcsolatot vette igénybe. Természetesen erről a Samsung által leírtakban igencsak kevés szó esett.
  Mindezek ellenére meg kell jegyeznem, hogy a fent felsorolt problémák ellenére a készüléket kezdem elfogadni.
  Megjegyzem, a Pannon korrekt módon járt el, mert a GPRS forgalmat jóváírta a számláról.
   
  Kéréssel fordulok hozzátok. Segítséget kérek tőletek, hogyan lehetne az Európa térképet aktiválni a készüléken, a horror összeg kifizetése nélkül.
   
  Köszönettel: Zsebe József
   
  Megjegyezni kívánom, az elsők között volt mobil telefonkészülékem a Pannonnál, igaz mindeddig Ericsson készülékeim voltak.

 26. Zsebe József hozzászólása:

  Értékeld!  0Thumb upThumb down

  Tisztelt androidos hozzászóló!

  Kéréssel fordulok hozzád. Légy szíves részletesen leírni, hogy hogyan lehet a galaxy spica telefont a Bluetooth ?on keresztül csatlakoztatni a számítógéphez. Mindeddig sajnos nekem nem sikerült. Megjegyzem, számítógépes kolléga sem tudta megoldani a problémát.
   
  Köszönettel:
   
  Zsebe József

 27. Zsebe József hozzászólása:

  Értékeld!  0Thumb upThumb down

  Tisztelt Tamás!
   
  Mint a hozzászólásomban megírtam,
   
  ad egy, a teljes Európa térkép szerepelt az értékesítésben.
  ad kettő, a készüléket 148 000,- forintért vásároltam meg.
  ad három, egy GPS navigációs készüléket világtérképpel 40 000,- forintért, egy telefont 100 000,- forintért meg lehet venni.
  ad négy, nem voltam, nem vagyok és nem leszek inkorrekt amikor azt szeretném megkapni ami a vételárban benne szerepelt.
   
   
  Tisztelettel:
   
  Zsebe József

 28. Szinyor hozzászólása:

  Értékeld!  0Thumb upThumb down

  Helló mindenkinek lehet hogy hülyén hangzik de nem tudok zöldágra vergödni a samsung galaxy spica nevü készülékkel!nem tudok feltenni rá egyetlen alkalmazást sem!pedig ugy csináltam ahogy leirtátok. elöször is hogy telepitsem fel az apps installert ha egyetlen alkalmazást sem lát a telefon,vagy hol kell megnyitni hogy lássam az alkalmazást irjatok nekem egy részletes utmutatót nagyon hálás lennék érte elöre is kössz mindenkinek.Üdv

 29. Szinyor hozzászólása:

  Értékeld!  0Thumb upThumb down

  és még eggy kérdés hogy tudom feltenni az apps installer?és kérnék egy linket ha lehet köszönöm

 30. KPeter hozzászólása:

  Értékeld!  0Thumb upThumb down

  Ha le szeretnék a telefonnal tölteni pl.: a marketből,valami kódot kellene beírni vagy létrehozni.Ezt hogy kell végezni?Hol van ,mert amit beírok magamtól az nem jó.

 31. androidos hozzászólása:

  @Szinyor

  A Marketből egyszerűen le tudod tölteni az Apps Installert.

  @KPeter

  Nem kell semmilyen kód a letöltésekhez. Menj be a Marketbe egyszerűen és töltsd le a kívánt alkalmazást. Persze a Marketen lévő alkalmazások eléréséhez, letöltéséhez internetkapcsolat szükséges.

 32. simi hozzászólása:

  Értékeld!  -1Thumb upThumb down

  Sziasztok!érdekelne.,hogyan tudok videokat megnyitni bármely oldalról pl.ingyentv oldal?

 33. Bica hozzászólása:

  Értékeld!  0Thumb upThumb down

  Sziasztok, a missed call nálam ennél megáll:  add service by clicking the menu button and delete service by long pressing on the service. Értek angolul, de mit kell tennem?
  Más: kaptam egy Navigon MobileNavigator szoftvert. Az SD gyökerébe bemásoltam mindent, majd installáltam (ikon a menüben megjelenik). Azonban az EU szoftvert nem installálja, pedig volt, hogy azt is bemásoltam az sd gyökerébe, a gépemen is rajta hagytam… Amit kiír a program: Mobile Navigator needs additional files on the memory card. You can download these files directly by WLAN or via PC. Két választási lehetőség van ezután: PC, WLAN. Ha a PC-t választottam:  Connect the mobile phone to PC via USB. On the mobile phone, open status bar at the top of the screen. Tap on USB Connect_mount. Navigon Fresh must be installted on the PC.
  Wlannál: An error has occurred (más készülék látja  laptopomat). Mit tegyek?

 34. Bica hozzászólása:

  Értékeld!  0Thumb upThumb down

  Bocsánat HTC Desire-vel küzdök

 35. Orca28 hozzászólása:

  Értékeld!  1Thumb upThumb down

  Szisztok,most kezdtem el ezzel az androidos telefonos dologgal ismerkedni,egy vodafone845 telefont vettem,itt láttam egy progit,hogy  akár sajátzenét is tudjak csengöhangnak betenni, Rings Extended a neve,de marketen nem találom,és google sem dobott ki egy letöltöoldalt sem.. Valaki valami ötlettel tudna szolgálni?? Köszönöm!

 36. Orca28 hozzászólása:

  Értékeld!  0Thumb upThumb down

  Köszi! Sajnos ezt már probáltam…   Van ez a progi,Rings Extended  pár sorral feljebb ir rola,csak nem tudom megszerezni sajnos… (( Ebben ha valaki zudna segiteni,nagyon örülnék….

 37. jatya hozzászólása:

  Értékeld!  1Thumb upThumb down

  Sziasztok! A fiamnak vásároltam egy Vodafone 845 készüléket,és az lenne a kérésem,hogy hol tudnék térképet letölteni a gps-ébe.Előre is köszönöm a válaszodat.

 38. x10mini hozzászólása:

  Értékeld!  0Thumb upThumb down

  segítséget kitől tudok kapni? a telefonom szerint a legújabb szoftver van rajta a 2.1 de a kiírása alapján még mindig az 1.6. azt mondták ez egy sonyericcson hiba, de külföldön vagyok és nem tudom elvinni szervízbe. rengeteg alkalmazást nem tudok letölteni emiatt

 39. tibor hozzászólása:

  Értékeld!  0Thumb upThumb down

  Igen tisztelt Vodafone!
  Szeretnék egy saját felvételű csengőhangot beállítani a 845-ös készülékemen.
  A gépkönyv, a használati utasítás szerint a fájlkezelőben megvan a hang.
  kijelölöm a filet, és az utasítás szerint megnyomom a MENÜ gombot, ami szerint fel kellene jönnie a SET AS RINGTONE választási lehetőségnek. Ehelyett az érintőbillentyűk (qwerty) jön fel. Ezzel pedig nem tudom kijelölni a FILE-t csengőhangnak.
  Mi a teendő?
  Segítségüket köszönöm.
  Tisztelettel: T

 40. Gina hozzászólása:

  Értékeld!  0Thumb upThumb down

  Sziasztok!Légyszíves valaki írja le -“gyereknyelven”-úgy, hogy én is értsem hogy kell pulse minire alkalmazást letölteni!
  Google fiókom van de nem akarja vinni.Ja és az appbrain mi?
  alkalmazást számítogép segítségével le tudok tölteni? Úgyanis itt van net, a mobilon nincs!
  előre is köszi Gina

 41. KPeter hozzászólása:

  Értékeld!  0Thumb upThumb down

  Én a gépre töltök le alkalmazásokat és usb kébelen keresztül teszem a telefonra.
  De hogy ezt megtudd csinálni  elöbb egy file  kezelőt kell telepítened.

 42. Gina hozzászólása:

  Értékeld!  0Thumb upThumb down

  Szia!
  A fájl kezelő- ASTRO- megvan. De  sajnos nem nagyon értem a kezelését! Bármit próbálnák megnyitni kiírja: “FILE TYPE NOT FOUND”. Sőt olyan mappákat is találtam ami abszolút üres. Ezek minek vannak?
  Ennek a progi kezeléséről majd utánanézek.
  Amikor letöltesz alkalmazást azt hogy vagy hol keresed? Milyen fájlformátumúnak kell lennie? És részletesebben leírnád a műveletet:a telefonon hova rakod, hogy nyitod meg stb.
   
  Előre is köszi Gina

 43. Gina hozzászólása:

  Értékeld!  0Thumb upThumb down

  Sziasztok! Ki tudná megmondani, hol lehet a pulse mini készülékben megnézni a verziószámot. A missed call alkalmazás nem megyés nem tudom az android verziószámát.
  gina
   

 44. KPeter hozzászólása:

  Értékeld!  0Thumb upThumb down

  Gina

  Ha letöltesz valamit azt az sd kártyán keresd,Van ott egy download  mappa minden bizonnyal.
  apk fájlformátumot   tölts le,mert aaz az androidhoz van.

 45. timike hozzászólása:

  Értékeld!  0Thumb upThumb down

  Sziasztok!Nekem kellene egy nagyon jó ébresztő óra program az androidos telómra, mert az alap ébresztő nem ébreszt kikapcsolt állapotban és örökké be kell állítgatni.
  Unom, kellene egy nagyon jó, ha tud vki, ajánljon.

 46. droib hozzászólása:

  Értékeld!  0Thumb upThumb down

  Kedves Tibor!

  A billentyűzetet a MENU gomb HOSSZÚ lenyomásával lehet előszedni. Próbáld meg röviden nyomni!

 47. Imrus hozzászólása:

  Értékeld!  0Thumb upThumb down

  Kedves Fórumozók!
  Kérem aki tud segítsen, most vettem egy SE Xperia Ray-t! Hogyan tudnám kis mértékben a készülék betű méreteit növelni, melyik szoftver lenne ebben a segítségemre!:
  Más, eddig Mokia E66-ot használtam. Hogyan elehet a névjegyzék átmásolásakor a vezetéknév, keresztnév cserélődési problémát feloldani!
  Várom a segítségeteket!
  Üdv: Imrus

 48. Zizy hozzászólása:

  Értékeld!  0Thumb upThumb down

  Sziasztok tudna valaki segíteni nekem, hogy kell internet nélküli gps-t letölteni ingyenesen.Kezdő vagyok az ilyesmibe köszi ha részletesen megírnátok! Üdv: Zizy

 49. Zizy hozzászólása:

  Értékeld!  0Thumb upThumb down

  A Sony Ericsson Xperia Arc telom

 50. Eba hozzászólása:

  Értékeld!  0Thumb upThumb down

  Sziasztok!
   
  Egy kis segítséget szeretnék kérni. Van egy Samsung Galaxy mini Telefonom. Olyan gondom van vele, hogy a kamera menübe belépve a képernyőn megjelenik egy kis lakat szerű ikon, és semmit sem tudok csinálni, sem fényképezni se semmit, mert az érintőképernyő nem reagál semmire. Sehol sem találtam meg mi lehet az az ikon. Kérlek segítsetek ha tudjátok mi a gond. Köszönöm!

 51. kispocok hozzászólása:

  Értékeld!  0Thumb upThumb down

  sziasztok. Én letltöttem a missed call programot, de mitől lesz aktív???

 52. Kocsis Dávid hozzászólása:

  Értékeld!  0Thumb upThumb down

  Kedves Eba csináld azt,hogy nyom meg a kikapcsoló gombot röviden.

 53. Nagy Géza hozzászólása:

  Értékeld!  0Thumb upThumb down

  sziasztok
  szeretném megkérdezni milyen készülékre lehet a Toggle Settings Profiles feltelepíteni mert az én galaxy s2 re nem engedi
   
   

 54. istraub hozzászólása:

  Értékeld!  0Thumb upThumb down

  Sziasztok! Én csak most ismerkedem az “okossal”!
  Nekem,nagyon lényeges lenne -a LED villogás-,akár nemfogadott hívás,akár SMS érkezése esetén!
  Próbálgattam a MissedCall letöltését,de nem sikerült!
  Le tudnátok írni -lépésről-lépésre-,hogy mit tegyek? Megvénültem,és talán csak a tárcsás készülék jó nekem! Ez meg egy Samsung Galaxy Mini!
  Előre is köszi!

 55. chicki hozzászólása:

  Értékeld!  0Thumb upThumb down

  Sziasztok! Szép reggelt mindenkinek!

  A következőkben kérek tanácsot.
  Egy naptárt szeretnék a mobilomra (Samsung Galaxy Gio), amely tudja az alábbiakat, vagy egy telefont, amely rendelkezik ilyen naptárral.
  Tudom, átrághatnám magam több száz telefon összes prospektusán és leírásán, de talán valamelyikőtök ismer ilyet.

  1. Hangos a jelzőhangja, esetleg lehet hozzáadni új hangot is.
  2. Lehet szinkronizálni a Google naptárral.
  3. Ismétlést lehet csatolni az eseményhez.
  4. Akkor is hangosan jelez az ébresztő, vagy egy esemény figyelmeztető hangja, ha ki van kapcsolva a készülék.

  Előre is köszönöm a tippeket!
  chicki

Hozzászólás írása

Amennyiben szeretnéd, hogy a saját avatárképed megjelenjen a hozzászólásod mellett, regisztrálj a gravatar.com oldalon, majd látogass vissza!