Oldal: Kezdőlap / Telefon / Oldal: Színes belépőszintű androidos készülék a Vodafone kínálatában, jön a 858 Smart - Android Hungary

Színes belépőszintű androidos készülék a Vodafone kínálatában, jön a 858 Smart

2011. május 18. | 5 hozzászólás | Kategória: Telefon

A Vodafone Hungary a héten sajtóközleményében bejelentette, hogy hamarosan megvásárolható lesz a kínálatában az 858 Smart, mellyel főként a fiatalokat szeretné megcélozni a telekommunikációs vállalat. Az Android OS 2.2-es változatát futtató, 2,8 hüvelyk méretű érintésérzékeny kijelzővel rendelkező készülékben egy 2 megapixeles kamerát, Wi-Fi, 3G és Bluetooth csatlakozási lehetőséget is találunk. A gyári Froyo OS szolgáltatásai mellett azonban több közösségi szolgáltatás alkalmazását is megtaláljuk majd az eszközön. A telefon érdekessége, hogy fekete, fehér és színes hátlapokkal is a boltok polcaira kerül.

A Vodafone a Smart-ot azoknak a felhasználóknak szánja, akik egy megfizethető árú, de komoly tudású készüléket szeretnének vásárolni. Bár a Huawei által gyártott, 858 VodaSmart pontos megjelenési dátumát és az árát nem tudjuk, de az európai árakat figyelembe véve hazánkban feltehetőleg 25-27 eFt között érhetjük majd el a telefont. A készülék belépőszintű mivolta miatt viszont feltehetőleg már nem kapja meg hivatalosan a Gingerbread OS-t.

vodafone smart 858

Címkék: ,
Hozzászólások követése

5 hozzászólás ehhez: “Színes belépőszintű androidos készülék a Vodafone kínálatában, jön a 858 Smart”

 1. Álmos hozzászólása:

  Értékeld!  2Thumb upThumb down

  Hát még jó hogy nem fekete-fehér…

 2. startmenu hozzászólása:

  Értékeld!  0Thumb upThumb down

  Hát ez rosszabbnak hangzik mint a belépőszintű Vodafone845. Annak legalább 3mp kamerája van, és szerintem nem rossz. November óta használom, és sok problémám nem volt vele, és az ára is kb. ennyi. Csak nincs még rá Froyo. Hivatalos, illetve működő nem hivatalos.

 3. BeNyuS hozzászólása:

  Értékeld!  0Thumb upThumb down

  Játékszer….

 4. matt94 hozzászólása:

  Értékeld!  0Thumb upThumb down

  Nem tudom miért szidjátok ennyire , nekem ilyen van és teljesen meg vagyok vele elégedve gyors jó az érintője és ezt enm azért mondom mert nekem is ilyen van mert volt nekem régebben mást telefonom amit nem szerettem és szidtam is .
  De ha valakinek nagyon bántja a szemét 1.3mp kamerája akkor az vegyen fénykéező gépet

Trackback

 1. Hamarosan kapható a HTC Sensation és a Wildfire S a Vodafone üzleteiben | Magyar Google Android  

Hozzászólás írása

Amennyiben szeretnéd, hogy a saját avatárképed megjelenjen a hozzászólásod mellett, regisztrálj a gravatar.com oldalon, majd látogass vissza!